Letar du efter en ny dator men behöver mer pengar för att ha råd? Då kan du ta ett online-lån för en dator. Vi tittar på dina möjligheter och hjälper dig att hitta den billigaste lösningen.

Behöver du ett privatlån för en dator?

En bra dator kan kosta var som helst mellan 5 000 och 20 000 kronor beroende på vilken modell och kapacitet du behöver. Inte alla har råd med en sådan kostnad här och nu men du har möjlighet att ta ett privatlån online.

Sök och jämför onlineleverantörer

Här hittar du ett antal listor över privatlån online. Du kan använda dem för att få en överblick över marknaden och se vilka möjligheter som finns för dig. Du bör alltid spendera lite tid på att jämföra företagens erbjudanden.

Låna pengar til datorTitta på priser och villkor för att hitta det datorlån som är bäst för dig. Tänk på att du måste skicka in en ansökan för att se din personliga ränta, eftersom den baseras på din ekonomi. Därför rekommenderar vi att du ansöker hos minst 2-3 olika företag så att du kan jämföra de olika låneerbjudanden du får.

Du bör också jämföra online-datorleverantörer. Samma modell kan ha olika priser hos olika återförsäljare, så du kanske vill använda några av de många onlineportalerna för att jämföra priser på datorer så att du kan hitta det billigaste erbjudandet. Ibland kan det finnas mycket pengar att spara.

Var annars kan jag låna pengar för en dator?

Naturligtvis är ett online-privatlån inte det enda alternativet när man lånar pengar till en dator. Om du har ett kreditkort kan du använda detta för att ta ett mindre lån. Du kan också i vissa fall låna pengar från banken, även om de ofta ställer ganska höga krav och har en längre process.

Slutligen har du också möjlighet att köpa på kredit från återförsäljaren och därmed betala en del av beloppet varje månad. Jämför dealen du får hos återförsäljaren med ditt låneerbjudande för att avgöra vilken lösning som är den billigaste för dig.