Behöver du ett lån för nya möbler eller en ny säng? Du är bara en av många svenskar som har svårt att finansiera inredningen. På denna sida tittar vi på de olika finansieringsalternativ du har så att du kan fatta rätt beslut utifrån dina förutsättningar.

När du tar lån på 10 000 till 30 000 kronor kan det vara stora skillnader i kostnader. Det är därför viktigt att du ansöker på flera platser för att se alla dina möjligheter. Vi hjälper dig att komma igång att låna pengar till möbler eller säng. Vi har samlat ledande låneleverantörer online där du kan ansöka gratis.

Låna pengar för möbler och säng

Vilka är min finansieringsalternativ?

Du har definitivt hamnat på denna sida eftersom du vill veta mer om dina finansieringsalternativ. Sammantaget har du följande alternativ:

  • Banken
  • Låneföretagen online
  • Möbelföretaget (om de erbjuder finansiering)

Vi rekommenderar att du undersöker dina alternativ och ansöker på flera ställen eftersom du aldrig kan veta vem som är billigast eller var du kommer att godkännas. På så vis har du de bästa förutsättningarna att få den bästa dealen.

Börja med att fylla i några ansökningar hos låneföretagen online nu när du ändå är ute och surfar. Du kan enkelt komma igång via Privatlån-Guiden.

Sedan bör du prata med din bankrådgivare om möjligheterna till ett lån. De kommer att kräva att du redan vet exakt hur mycket pengar du behöver. Det gör stor skillnad om du saknar 15 000 eller 35 000 kronor.

Banken kan snabbt bedöma om de kommer att erbjuda dig ett lån. Om de avvisar dig är det bra att du redan har ansökt på några platser online.

Finansiering hos möbelföretaget

Finansiering hos möbelföretaget är det tredje alternativet, förutsatt att de erbjuder tjänsten. Beroende på hur dyra möblerna är kommer du att kunna finansiera dem där. Det är dock viktigt att du är uppmärksam på deras ränta och eventuella avgifter. Det är inte alltid är fördelaktigt att köpa på avbetalning.

Möbelföretaget kreditkontrollerar dig exakt som de andra finansieringskällorna, så det krävs fortfarande att du har en sund privatekonomi. Vilka villkor de kan erbjuda varierar också från företag till företag.

I slutändan bör ditt fokus vara att få de lägsta kostnaderna, oavsett leverantör. Därför gör du klokt i att undersöka dina möjligheter på flera platser så att du är säker på att du väljer den bästa lösningen.

Börja med att fylla i några ansökningar på Privatlån-guiden.com och sedan är processen igång. Ansökningsprocessen är enkel och du kan använda ditt beviljade lån hur du vill.